Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این تیم ریشه دار و قدیمی فوتبال تبریز که روزگاری رقیبی جدی برای حریفان در لیگ های مختلف بود پس از واگذاری به بخش خصوصی و حضور در سطح اول فوتبال باشگاهی ایران، مورد بی مهری های زیادی قرار گرفت و آنقدر دست به دست شد که دیگر معلوم نیست مالک این تیم کیست و یا مدیرعامل، کادر فنی و بازیکنان آن کیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ماشین سازی زمانی که در آستانه سقوط به لیگ یک قرار داشت به فردی به نام یونس قربانی واگذار شد و این فرد که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و آنهایی که کمی با توپ و فوتبال سر وکار دارند اهلیت این کار را نداشت، نه تنها نتوانست برای این تیم کاری انجام دهد بلکه موجب سقوط این تیم به لیگ های دسته پایین تر شد و به نابودی این تیم سرعت بخشید.

پس از آنکه ماشین سازان به لیگ یک افتادند مالک جدید به رغم وعده هایی که داده بود تا پنجره نقل و انتقال تیم را باز کند حتی نتوانست گرهی از این تیم بگشاید بلکه بر تعداد گره ها و مشکلات این تیم اضافه کرد و بدتر از همه اینکه، هیات فوتبال که نقشی اساسی در انتقال امتیاز این تیم داشت دست روی دست گذاشت تا فوتبال تبریز نظاره گر نابودی بخشی از تاریخ خود باشد.

رسانه ها، خبرنگاران و همه و همه مطالب زیادی در مورد وضعیت بد این تیم نوشتند اما گوش شنوایی نبود تا اینکه موضوع انتقال تیم به مس سونگون از سوی نمایندگان مجلس مطرح شد که البته تا این لحظه در حد شعار باقی مانده و هیچ گام عملی در این زمینه برداشته نشده است.

مالک جدید ماشین سازی که تنها این عنوان را یدک می کشد هر از چند گاهی در رسانه ها حاضر می شود و در مورد مسایل غیر مهم اظهار نظر می کند و همچنان مدعی است که مالک تیم بوده و اختیار در دست اوست اما دریغ از یک گام مثبت به نفع ماشین سازی.

به هر حال ماشین سازان با گرفتن نتایج بد، از لیگ دسته یک نیز سقوط کردند و تنها دستاورد حضور یک فصلی در این رقابت ها، افزایش میزان بدهی تیم و البته بسته ماندن پنجره نقل و انتقالات به دلیل شکایت برخی بازیکنان داخلی و خارجی بود.

ادامه حیات این تیم با توجه به حجم سنگین بدهی‌ها در معرض خطر جدی قرار دارد و طبق شنیده ها، میزان بدهی‌های باشگاه ماشین‌سازی مبلغی در حدود ۶۵ میلیارد تومان است که بیشتر آن مالیاتی است.

ماشین‌سازی تبریز نزدیک به ۴۵ میلیارد تومان بدهی مالیاتی دارد و رقم بدهی‌های این باشگاه به بازیکنان خارجی با احتساب برخی هزینه‌ها در حدود ۲۰ میلیارد تومان است.

البته مشکل اصلی ماشین‌سازی بدهی ناشی از شکایت «جای کویتونگو» و «فرناندو دخسوس» دو بازیکن خارجی سابق این تیم به فیفاست که پنجره نقل‌ و انتقالات سبزقبایان را هم بسته است، میزان بدهی‌های این باشگاه به این دو بازیکن نزدیک به ۵۰۰ هزار دلار است که با توجه به رشد نرخ ارز این رقم روز به روز افزایش یافته و درحال حاضر به حدود ۱۵ میلیارد تومان رسیده است.

این تیم علاوه بر مبالغ عنوان شده، از محل حضور در لیگ دسته یک و بدهی به کادر فنی و بازیکنان نیز، بدهکار است و تغییر مالکیت تیم را کمی مشکل کرده است و هر ارگان و نهاد و یافردی که خواهان مالکیت این تیم است از مس سونگون گرفته تا خود کارخانه ماشین سازی، این بدهی ها را نیز باید صاف کند تا ماشین سازی بتواند در لیگ دسته دو به حیات فوتبالی خود ادامه دهد.

هرچند مالک فعلی باشگاه وعده داده که این تیم ظرف روزهای آینده تعیین تکلیف می شود اما هواداران این تیم که از این وعده ها بسیار شنیده اند در سفر اخیر رییس جمهور به استان با حضور در اداره کل ورزش و دیدار با معاون وزیر ورزش، خواستار بازگشت مجدد مالکیت باشگاه به کارخانه شدند تا این تیم از بلاتکلیفی خارج شده و از نابودی نجات یابد.

تیم ماشین سازی محل آزمون و خطا و شهرت یافتن افراد نبوده و بخشی از تاریخ فوتبال تبریز است و مسئولان استانی و ورزش باید در تصمیم گیری های بعدی خود این نکته مهم را لحاظ و از بازیچه شدن این تیم تحت هر عنوانی و مالکیت هر فرد و نهادی جلوگیری کنند.

برچسب‌ها فوتبال ماشین سازی تبریز آذربایجان شرقی تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال ماشین سازی تبریز آذربایجان شرقی فوتبال ماشین سازی تبریز آذربایجان شرقی تبریز میلیارد تومان ماشین سازی بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۱۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ها و کاهش دما در اصفهان/ ورود سامانه بارشی به استان جدید از امروز

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی با فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی، از وزش باد به نسبت شدید تا شدید، طوفان لحظه‌ای، بارش رگبار بهاری، مه آلودگی، بارش موقت تگرگ در نواحی مستعد، رعدوبرق و صاعقه خبر داد.

آسیه آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان، اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی بیانگر گذر و فعالیت سامانه ناپایدار از امروز تا روز چهارشنبه هفته جاری بر روی استان است.

وی افزود: بر این اساس وضعیت جوی در بیشتر مناطق به صورت قسمتی ابری، گاهی افزایش ابر و وزش باد به نسبت شدید تا شدید در برخی نواحی مستعد احتمال گردوخاک و بارش‌های رگباری، گاهی همراه با رعدوبرق و احتمال تگرگ به ویژه در غرب و شمال استان پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه افزایش ابر در برخی مناطق شرق و شمال و به وقت سه‌شنبه احتمال رگبارهای پراکنده و موقت در این نواحی و در سطح استان با افزایش شدت وزش باد، گاهی تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره صدور هشدار زرد هواشناسی با ورود سامانه ناپایدار همرفتی، رطوبت اندک و اوج فعالیت همراه با وزش باد از بعدازظهر امروز تا اواخر وقت چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت در استان، تصریح کرد: فعالیت این سامانه با وزش باد به نسبت شدید تا شدید، طوفان لحظه‌ای، بارش رگبار بهاری، مه آلودگی در اواخر وقت و اوایل روز بارش موقت تگرگ در نواحی مستعد، رعدوبرق و صاعقه مورد انتظار است.

آقایی گفت: طی این مدت تمام مناطق استان به ویژه اصفهان، آران و بیدگل، اردستان، اسلام‌آباد موگویی، انارک، بویین میاندشت، سمیرم، چادگان، فرودگاه اصفهان، خمینی‌شهر، خوانسار، خوروبیابانک، شاهین‌شهر و میمه، فریدن (داران)، دهاقان، لنجان، زواره، نائین، نجف‌آباد، مورچه خورت، نطنز، گلپایگان، کوهپایه، کبوترآباد، کاشان، دهق، شهرضا، فلاورجان، مبارکه، مهاباد، نائین و ورزنه تحت تأثیر سامانه است.

وی اظهار کرد: احتمال سقوط از ارتفاع و قطع درختان فرسوده، احتمال ریزش ساختمان‌های سست، خسارت سازه‌های موقت و صنایع کشاورزی، کاهش دید و اختلال در تردد شهری و روستایی، جاری شدن رواناب و اختلال در تردد در سطح جاده‌ها و معابر شهری، سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها از مخاطرات این سامانه است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: احتیاط در سفرهای بین شهری، نداشتن توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، خودداری از عبور یا توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، ممنوعیت فعالیت‌های کوهنوردی و گردشگری، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، نداشتن اتراق در زیر ساختمان‌های نیمه ساز و درختان فرسوده، تمهیدات لازم جهت حفظ صنعت کشاورزی و دامداری توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان سه تا پنج درجه کاهش خواهد داشت، افزود: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به درجه ۲۳ سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به ۱۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

آقایی خاطرنشان کرد: خوروبیابانک با دمای ۳۳ درجه سانتی‌گراد و فریدونشهر با دمای پنج درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان هستند.

کد خبر 751133

دیگر خبرها

  • تداوم بارش بهاری در اصفهان / هوا خنک‌تر می‌شود
  • تداوم بارش باران در آذربایجان شرقی
  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • دمای هوا در شرق و جنوب شرق کاهش می‌یابد / تداوم فعالیت سامانه بارشی تا پنجشنبه
  • حضور دنیلو در فینال کوپا ایتالیا در هاله‌ای از ابهام
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در اصفهان/ ورود سامانه بارشی به استان جدید از امروز
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • تمدید قرارداد پرسپولیسی‌ها در هاله‌ای از ابهام؛ درویش با نظر چه کسی مذاکره می‌کند؟